Speltbrood

Broodlust speltbrood

Honing-spelt

Honing Spelt is een bijzonder smakelijk natuur- desembrood met een licht zoetige honingsmaak, afgerond met zonnebloempitten en sesamzaad.

Spelt is een bijzonder graan dat door zijn natuurlijke bescherming weinig schadelijke invloeden van buitenaf kent, zoals bijvoorbeeld milieuvervuiling. Speltgraan is een zuiver graan dat belangrijke voedingstoffen bevat waaronder hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en vetten. Honing Spelt bevat echte honing. Honing is een natuurlijke zoetstof gemaakt door honingbijen die nectar verzamelen. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. Deze natuurlijke zoetstof is een bijzonder natuurproduct, dat niet fabrieksmatig of in een laboratorium nagemaakt kan worden. De combinatie van spelt een honing zorgt voor een bijzonder smakelijk brood en draagt, door de natuurlijke ingrediƫnten, bij aan een bewuste voedingskeuze en de ontwikkeling van een gezonde leefwijze.

Spelt- meerzaden

Voedzaam en rijkelijk gevuld Speltbrood voor de stevige broodeter. Spelt meerzaden is rijkelijk gevuld met een mix van zaden en pitten.

Kenmerkend voor Spelt meerzaden is de vaste structuur wat een bijzonder brood geeft, dat lang mals en smakelijk is.

Honingspelt met appel en walnoten

Honing Spelt is een bijzonder smakelijk natuur- desembrood met een licht zoetige honingsmaak, afgerond met appelstukjes en gebroken walnoten.

Appel- walnoten speltbrood bevat hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en vetten. Honing Spelt bevat echte honing. Honing is een natuurlijke zoetstof gemaakt door honingbijen die nectar verzamelen. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. Deze natuurlijke zoetstof is een bijzonder natuurproduct, De hoogwardige appelstukjes en de beste franse walnoten maken dit een zeer smakelijk en vooral gezond speltbrood.