Desembrood

Assortiment desembrood en roggebrood

Paisermeul Grof volkoren

Grof volkorenbrood gebakken van 100% volkorenmeel gemaakt in de Paisermeul.
Volkoren van de molen bevat geen broodverbeteraar en is e-nummervrij.

Paisermeul fijn volkoren

Volkorenbrood gebakken van 100% volkorenmeel gemaakt in de Paisermeul. Volkoren van de molen bevat geen broodverbeteraar en is e-nummervrij.

Peizerpit

Robuust viergranenbrood gebakken met volkorenmeel gemaakt in de Paisermeul en traditionele ingrediënten zoals pompoenpitten, lupinezaadjes, maïs en tarwe en roggezemelen.

Mais meergranen
is een meergranensoort voor een maïsbrood met een lichtgele kruimkleur en bevat kenmerkende maïsbolletjes en zonnebloempitten.Specifiek van smaak door kruiden en specerijen.
Licht meerzaden tarwe- rogge

Licht meerzaden tarwe- rogge is rijkelijk gevuld met diverse granen en zaden als havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, gierst, lupinebits en lijnzaad.

Haverbrood

Haver bevat natuurlijke voedingsvezels, waaronder de oplosbare betaglucaan. Hiervan is bekend dat dit helpt de hoeveelheid cholesterol in het bloed te verlagen en de glucosespiegel in het bloed stabiel te houden.

Meergranenbrood robuust 

Heeft een grof, puur karakter. Het brood is lekker rijk gevuld met een variatie aan granen, zaden en pitten en heeft een spekkige kruim die lang mals blijft.

Meergranenbrood bevat gepofte tarwekorrels, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, maïs, havervlokken en sesamzaad.

Meergranenbrood

Ingrediënten:
biologisch tarwebloem/meel, pompoenpitten, lijnzaad, zonnebloempitten, tarwezemelen, havervlokken, sesamzaad en specerijen.

Pain de campagne

Frans landbrood of ‘pain de campagne’ is een zuur- desembrood 100% vrij van gist.
Het is een stevig brood, met een knapperige korst en veerkrachtig en smaakvol kruim. De geur is dan een ‘Duits’ desembrood.

Franse pain met oude kaas

Een heerlijk authentiek gebakken broodassortiment bereid met een eigen-gemaakte desem.

Het brood wordt geken-merkt door een rustieke bakaard, lekker aroma met een authentieke broodgeur en -smaak, stevige en krokante korst.

Haver-Gerstbrood (zuurdesem)

De Ingrediënten van haver-gerst brood voldoen aan de eisen die op de FSA 2010 bijeenkomst zijn gesteld aan zout en zijn “clean label” producten. Dit betekent dat het brood zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen gebakken wordt.

Meerzaden speltbrood

Speltbrood is een heerlijk brood vervaardigd uit 70 % spelt volkorenmeel en 30% Speltbloem. Dit brood is een mooie aanvulling op een evenwichtig dieet.

Bio-desem croissants

Rustiek gebakken croissants op basis van puur natuurlijke grondstoffen gemaakt in de molen van Peize. Gebakken eindproduct is E-nummervrij.

Donker volkoren

Hollands Grof is een uiterst donker volkoren meergranen natuurdesembrood voor de echte broodliefhebber

Dit brood 25% meer voedingsvezels als normaal volkorenbrood.

Ambachtelijk roggebrood
PaiserMeul roggebrood is een puur product en bevat geen toevoegingen of
conserveringsmiddelen!ingrediënten:gebroken rogge, water, zout en honing